Drømmen om livet

Gjennom mitt korte lille liv, har jeg virkelig møtt veggen gjentatte ganger. Men likevel har jeg reist meg og prøvd på nytt med ett øye åpent for nye spor å tråkke i. Klarer alle andre dette livet, skal jeg også få det til - samme hvilke hindringer jeg møter.

Min styrke på veien mot en forståelse, en diagnose og friskmelding har vært min stahet. Jeg har alltid visst det har vært noe, noe som ble oversett. Livet er ikke så smertefullt hver dag, ikke for den heldige. Har jeg blitt straffet så hardt for mine dårlige valg at karmaen følte for å sette igjen tenna i ett kjøttstykke, bare for å vokse ut hjørnetnner som stadig påminner meg om å være den utvalgte for satans leker?

Etter nesten å ha fått klippekort hos leger rundt om i landet, fikk jeg diagnoser på diagnoser, nesten for at de var lei og ikke hadde flere metoder for å hjelpe meg. Diagnosene var såklart tng jeg måtte lære meg å leve med å uføretrygden var like rundt hjørnet. Etter snart 8 år i smertehelvete var det ett tips som falt inn om noe jeg ikke hadde prøvd. Men samtidig, kommer metthetsfølelsen på å bli skuffet nok en gang, å være til bry for den som man henvender seg til og følelsen av å være gal tar litt over.

Jeg tok telefonen, satt opp en time. Dagen kom og uten forventninger møtte jeg opp. Samme rutiner, samme spørsmål, samme håpefulle som ventet på " slapp av, det er bare psykisk", for å så havne i kjelleren nok en gang. Jeg har nå lært at man ikke lenger skal ta sorgens på forskudd.

For første gang på lenge kjente jeg virkelig en lykkefølelse, jeg har nå mulighet til å bli 100% frisk og dette er hva jeg har bedrevet tiden med fra siste innlegg. Et er bra fremskritt på behandling og jeg teller nå 14 dager uten hodepine.

Med dette vil jeg også få frem at jeg er takknemlig for hver og en av dere som har vært der, mine medspillere. Til dere som valgte meg vekk fordi jeg var syk, må jeg takke enda mer. Dere har gitt meg pågangsmot til å ikke gi meg. Jeg vet nå at dere ikke er verdt mitt selskap når jeg kommer tilbake sterkere enn noengang.

Mine medspillere: takk for all støtte rundt om på sykehus, behandlinger, dårlige dager og en hånd og holde i. Hjertehjerte

9 kommentarer

h0peandl0ve

24.01.2013 kl.19:49

digger bloggen din,stikke du innom min!?

Marie

24.01.2013 kl.19:51

Digger Bloggen din

eliine

24.01.2013 kl.19:57

fin blogg! blir glad for en kommentar tilbake :-)

Kaja Bøhlerengen

24.01.2013 kl.20:01

Fin blogg! Jeg har en spørsmålsrunde på bloggen min.. Kommentere? :)

Therese Borrie

24.01.2013 kl.20:08

<3

Stine

13.03.2013 kl.20:18

Veldig bra bloggg! Sitter å lurer på lese denne fast! Akkurat nå har jeg ikke blogg selv, men har fått tilsendt en utrolig kul konkurranse hvor du kan vinne en sykkel :-D Jeg har kjempe lyst på ny sykkel, så håper jeg vinner. Men kanskje du er mer heldig? Bli med da vel! :-)

Stine

18.03.2013 kl.12:43

Kjære blogger. Vi har utviklet et nytt produkt for alle som sliter med å få tennene hvite. Det er et tannblekingssett du kan bleke tennene dine med hjemme - som ikke bare virker kjempe bra, men som også er veldig billig. Faktisk skal du få det helt gratis! Og ikke bare det, de 500 første som takker ja til tilbudet vårt får også en gratis elektronisk tannbørste!!! Om du allerede har en kan du jo for eksempel gi den til en heldig leser i en blogg konkurranse! :-) Vi håper vi hører fra deg!

Line

21.03.2013 kl.17:11

Vil du være med i en konkurranse om en reise for to personer? Klikk på lenken min da og delta du og nå!!! :D

Christine

05.04.2013 kl.18:23

Heisan! Digger denne bloggen så sykt mykje! Elsker spesielt at jeg synes du tar leserne på alvor ved å blogge så bra som du gjør. Altfor mange bloggere bare skriver masse vås og tror folk skal like det, men det gjør ikke folk! Tidligere hadde jeg blogg men ikke nå lenger fordi jeg fikk så mye frekke kommentarer at jeg bare ikke orket mer. Men du må aldri gi deg! For da vinner idiotene. Ikke la det skje, ok? :) DU er så god. Men jeg har noe til deg. Det er en konkurranse hvor du kan vinne så mye red bull du greier å drikke i et helt år! Det er perfekt for meg for jeg er helt addicted av energi drikke så jeg håper jeg vinner, men kanskje du har mer lykke? :D Se lenken min for konkurransen :-)

Skriv en ny kommentar

Gina

Gina

24, Fredrikstad

Verdensmester i å se muligheter, positiviteten selv, men en god del selvironi!

Kategorier

Arkiv

hits