Forandringen.

Mine tanker for denne bloggen har hele tiden vært å være en del av noe som ønsker å være en forskjell fra de som ikke vil være.  Jeg er såpass ærlig med meg selv og ser selv jeg er en stor person i en liten kropp med mål i livet og drømmer meg bort ti en framtid jeg skal jobbe for å nå. Veien er lang, men jeg er på vei. Jeg har ikke alltid vært der, men likevel vet jeg det er mange som står fast, som jeg også har gjort, som trenger den ekstra puffen for å gå den nødvendige steget til forandringen. Jeg har hatt mine gjennombrudd dette året og 2013 er året med muligheter for meg Samtidig, ønsker jeg muligheter for andre, om det så er noe jeg virkelig ikke har erfaringer med, som dette:

Igår lånte jeg bort ett lite døgn til min venninde for å dele en nyhet med verden. En virkelighet så stygg at det er rørende og håreisende samtidig. Jeg vet så langt inn i ryggmargen hvor vondt det var å skrive det innlegget for  dere, så rettferdigheten skal finne veien. Løgner, beskyldninger og egne tanker fra de som ikke burde åpnet følelsessystemet i overhode, har delt med verden.  Jeg kan si dette, fordi jeg har stått der hele veien og Therese er ganske lik meg. Kjemper for det som er rett og gir seg ikke før hun er i mål.   Det tok meg hele fem minutter å skrive hvorfor dette var viktig og dele dette med dere. For henne var hun takknemligheten selv og det gjorde noe med meg, Så lite skal til for å hjelpe. 257 sidevisninger den dagen, viser meg at mange har lest, laget seg tanker og er med videre i kamen mot urettferdighet og overgrep. 

Har du noengang tenkt at dette kan være en du har i ditt nærvær, en du kjenner godt eller en du minst hadde forventet? Ta vare på de rundt og gjør en forskjell.   Jeg gir meg ikke, gjør du? 

Jeg tar av meg hatten for deg, Therese.

Én kommentar

Tone

29.12.2012 kl.02:52

Kjære Gina! Therese er tøff, og hun er heldig som har dere rundt seg! Jeg håper for mamman hennes sin skyld at rettferdigheten seierer til slutt! Vi som står på utsiden kan bare gjøre en forskjell ved å vise at vi også bryr oss! Det er bare så trist at utfallet ble som det ble...... Tøffe jenter er dere i alle fall, og jeg beundrer dere som står på! Kanskje kan 2013 stå for noe nytt og bedre? Klem Tone

Skriv en ny kommentar

Gina

Gina

24, Fredrikstad

Verdensmester i å se muligheter, positiviteten selv, men en god del selvironi!

Kategorier

Arkiv

hits