Jul med din glede.

Jul. Den koseligste tiden av året. første snøen har allerede falt, stjerner hengt opp i nabolagets vinduer og stemningen bygger seg opp. Det er allerede nå bare en uke til selve julaften.

Samtidig er julen også en høytid mange, inkludert meg selv kvier seg litt for. Minnene strømmer frem om de som ikke lenger er her med oss og savnet graver seg inn gjennom ryggmargen etter en siste samtalle med den man ikke lenger kan nå.Tenker man mer på samtalen om man føler man har noe usagt av den grunn at man burde vært mer tilstede enn man var? Kunne man gjort den forandringen som skulle til for å beholde tradisjoner man har vokst sammen om å gjennomføre?

Jeg er så lei av å tenke, savne og fokusere. Følelsene mine er ett kaos og jeg vet ikke helt om jeg tror på det eller ikke. Det er Jul. Jeg venter på ett julekort som aldri kommer. En lue som skulle bli strikket med kjærlighet og omtanke, siden jeg ikke er spesielt flink til å holde forkjølelsen unna. En samtale som ender med mine ønsker for jul og hva jeg trenger til jul.

Eneste jeg ønsker meg til jul er  kunne skru tilbake tiden. Denne gangen for meg selv, mitt egoistiske jeg. bare for å kunne gjøre dette ugjort og la tradisjoner være tradisjoner.  Livet mitt er i forandring. Hvem skal fortelle meg nå at jeg klarer, går veien med meg fordi du har gått her flere ganger selv og heier på meg?    Jeg savner deg så veldig at det gjør vondt.

Kjære tanker. Kunne dere ikke bare la meg være. 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Gina

Gina

24, Fredrikstad

Verdensmester i å se muligheter, positiviteten selv, men en god del selvironi!

Kategorier

Arkiv

hits