Ordenes betydning

Onsdag, midt i uken, med en mandagsfølelse av trøtthet og tiltak for å kave seg ut av sengen.  Når isen skal skrapes på ruta og skoene fryser fast i steintrappen, vet du at vinteren har kommet for å bli, nok en gang. 

Alle har sine rutiner på morrakvisten. Kaffe blir førsteprioritert, etterfulgt av nyheter og en time på sofaen. Idag ble jeg mer eller mindre sjokkert da jeg åpnet f-b.no.  Det som ventet var en sak om en mann som fikk livet sitt i rullestol fordi han ble mobbet på skolen, diabetesen var målskiven og droppet insulin for å slippe ordene som møtte han. 

Behandlinger og medisinering for å holde seg selv frisk, er i flere tilfeller ett lett bytte for enhver mobber. Alle enten kjenner noen eller kjenner følelsen av det å bli mobbet for ting man ikke kan noe for, hvorfor skal man straffes for livet man har fått som innebærer ekstra motgang og hvem gir deg retten til å sette kjegler for omkjøring på veien man selv vil gå? 

Når det er så mye fokus på mobbing og man ser konsekvensene, håper jeg innerst inne folk snart ser hvordan det kan ende og behandler de man møter med respekt.  De sterkeste menneskene jeg møter, er de som har kjent på motgangen, hever hodet og deler erfaringer videre fordi de kan og vil gjøre en forskjell.  Ingen kan gå aleine i lengden. Strekk ut en hånd, vær der og vær med på å forhindre mobbing. 

Jeg vet om flere som ikke vil være en del av samfunnet pga blikk, småprat og kommentarer som gjør mer vondt enn å være ute å vise sitt handikapp.  Når ble det greit å behandle mennesker sånn? Vet du egentlig hvor vondt det gjør for den som føler seg verdiløs pga ordene deres for ett vendepunkt av sykdom eller skade? Tenk litt på det. 

Vær mot andre sånn du vil de skal være mot deg.

 

4 kommentarer

Malin

07.11.2012 kl.08:34

BRA skrevet!!!!! <3 <3 Love U <3

Gina

07.11.2012 kl.08:35

Malin: Takk! :)

Fistler

07.11.2012 kl.10:47

Så fin blogg!

Besøk gjerne vår blogg, det er ett godt formål.

Færre dør, når flere vet :-)

followersofchrist

07.11.2012 kl.11:25

Hei!Kast alle bekymringer på ham, for han har omsorg for dere.(1.pet 5;7)

Kjenner dere Guds nådegave?evig liv gjennom Jesus.Jesus har tatt på seg våre synder,alt vi trenger å gjøre er å søke Han,bekjenne våre synder og be Jesus om tilgivelse.inviterer Han inn i vårt liv.Dette er såklart bare et valg en selv kan ta:)

Jesus er den eneste veien til himmelen.Jesus sier: «Jeg er veien, sannheten og livet. Ingen kommer til Far uten ved meg. (joh 14:6)

Jesus lover oss: Han skal tørke bort hver tåre fra deres øyne, og døden skal ikke være mer, heller ikke sorg eller skrik eller smerte. For det som før var, er borte.Åp 21, 4.

Vit at Gud og Jesus elsker deg og vil ivareta enhver som kommer til dem. Jesus kommer hvilken som helst dag.Vil du bli kjent med Jesus?Vær klar,les ordet,be og snakk med Han Jesus kommer snart.

Gud velsigne dere;)

Skriv en ny kommentar

Gina

Gina

24, Fredrikstad

Verdensmester i å se muligheter, positiviteten selv, men en god del selvironi!

Kategorier

Arkiv

hits