Jeg er med

Den siste tiden har jeg fått en fot innenfor frivillig arbeid, kurs og lærdom i å redde liv.  Dette er noe alle burde ha kunnskap om, man vet aldri når en situasjon oppstår og man kan være den som gjør en forandring. Å være den første på ett skadested kan være skremmende, iallefall om man ikke vet hva man skal gjøre.

Etter ett halv år pause, har jeg kommet tilbake sterkere enn noengang. Bestått grunnkurs i førstehjelp, hvor deilig er ikke det? .  Kunnskap er viktig og jeg angrer ikke ett sekund på min tilbakekomst! 

Har nå blitt kjent med en super gjeng som har med seg humoren og smilet uansett hva og hvor vi befinner oss. Det har så mye å si, det å være positiv til livet, le og smitte smilet over på andre når man kanskje har en litt seig start på dagen. Jeg har aldri ledd så mye før og vennskapene her er livet ut.  Sammensveiset har vi blitt, venner er tross alt den familien man velger selv. 

Igår var værgudene i sitt rette ess, regn og snø om hverandre. Mandager er dagene vi treffes og ny kunnskap skal sile gjennom hjernebarken.  Støvlene var på og marka ventet, endte med 3 timer i skogen. Du tenker sikkert, uff så kaldt og bløtt - feil. Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær. Søk i skog, grilling og latter.  Jeg elsker mandager. 

En mestringsfølelse jeg ikke har kjent på før.   Dette er virkelig å anbefale for alle og enhver.  

 

                                                     Jeg er med, er du? 

 

                          


 

6 kommentarer

Tone

30.10.2012 kl.15:46

Et viktig frivillig arbeid dere er med på der, Gina!! Kjempeflott at du er tilbake igjen:) Skjønner på Line at det er en unik gjeng dere er sammen!! Koselig bilde av dere, da! Klem

Gina

30.10.2012 kl.15:49

Tone: Det gir oss så mye å være en del av dette! Gjengen som er på plass hver mandag løfter hverandre, motiverer og er støttespillere i hverdagen. Aldri vært med på noe så flott tidligere. Anbefales på det sterkeste! :) Takk for det :) Stor klem til deg! :)

ole peder olsen

31.10.2012 kl.19:39

hei Giiina.....liker det du skriver...du er så åpen om all ting....bra at du har funnet noe du syns er possitivt og kan glede deg over....stå på gina......ole

Gina

03.11.2012 kl.09:16

ole peder olsen: Takk Ole! Ærlighet varer lengst har jeg hørt :) Trives med å dele dette med verden, folk kjenner seg igjen i mye de ikke selv tør å dele. Greit å vite at en ikke er aleine også? :)

Jonny Mortensen

27.12.2012 kl.20:57

Fortsett med det arbeidet du gjør Norge/verden trenger slike som deg. Stå på.Jeg er også med i hjelpekorpset. Har vært det noen år og det blir bare bedre og bedre

Gina

27.12.2012 kl.21:20

Jonny Mortensen: takk! Det skal jeg ta med meg videre! Jeg stortrives!! :)

Skriv en ny kommentar

Gina

Gina

24, Fredrikstad

Verdensmester i å se muligheter, positiviteten selv, men en god del selvironi!

Kategorier

Arkiv

hits