tankekart

Søndag.. Kjent for den store hviledagen etter en hard uke med opplading til ny uke med nye muligheter.  Jeg gleder meg ikke til kommende uke, den tror jeg nok bir beintøff. 

For en uke siden, var du her med oss, du hadde akkuratt laget ferdig to luer som du gledet deg til å levere over. Rosa og blått, bildet er fast i hodet av den grunn at dette var det siste du gjorde, nok en gang for andre enn deg selv.  Alt var greit, ingen sure toner eller sårbare samtaler, vips var du vekk. Savnet er ubeskrivelig, det kjennes mer og mer nå hvor det starter å gå opp for meg.. 

Tankestrømmen om hvorfor ligger alltid i bakhodet. Til nå har jeg trøstet meg med at du er hjemme, slapper av og forbereder deg til ukestart. Jeg begynner nå å innse at det er bare en løgn jeg har lagd for meg selv for å sette tårene på vent litt, du har satt dine spor og det tomrommet man sitter med blir vannskelig å fylle igjen.  

Jeg løper, men uansett hvor stor fart jeg får på mine skritt, tar tankehelvete over. Hadde du bare visst hvor mye du betydde for verden.. Jeg savner deg så veldig.  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Gina

Gina

24, Fredrikstad

Verdensmester i å se muligheter, positiviteten selv, men en god del selvironi!

Kategorier

Arkiv

hits