Vendepunkt

Sorgprosessen er i full gang for mange av mine omgangsvenner.  Ta tiden til hjelp og tøm tårer til det ikke er mer igjen, følelser skal ikke stenges inne og dette er tiden for å ta vare på hverandre. Venner er familien man velger selv, jeg har vært heldig. 

Vi har mistet mange gode sjeler opp igjennom, tankene mine faller tilbake på de som vi ikke ser, men som jeg har troen på at er her med oss likevel. Jeg kan trøste meg med at nå er de samlet sammen i ett paradis, uten bekymringer, smerter og vonde tanker. Vi vet de kommer og hilser til tider, gode vaner er tross alt vonde å vende - godt er det. 

Men samtidig har jeg gått inn i meg selv. Jeg har har ett sinne i meg som jeg ikke får plassert. Det har gått ut over verden uten at jeg tenker over det, kroppen er sliten av å være sinna på alt annet når jeg i bunn å grunn kan være sinna på meg selv isteden.  Derfor tok jeg en sjans, mange år tilbake i tid og løste ett problem , en konflikt som har hengt over meg siden jeg var i min "rebelske ungdom". Det føles bra. Virkelig.  Nå er det tid for forandringer uansett hvor hardt man skal bite tenna sammen. 

Det er så mye å være glad for som man ofte kanskje tar som en selvfølge. Sett pris på de små gledene og menneskene rundt deg, det er de som får deg på beina igjen etter en tung tid.  Under smilet vil savnet alltid være her. Men jeg vet du er med meg på den reisen jeg nå skal ta.  

 

                               


2 kommentarer

supermarie

25.10.2012 kl.08:19

Bra skrevet Gina <3 Ta tiden til hjelp, du er beintøff så du klarer deg, det veit jeg :) STOR KLEM

Gina

25.10.2012 kl.08:23

supermarie: På seg selv kjenner man andre? Du vet hva jeg mener.. Svært svært takknemlig for deg og samtalene vi har hatt. <3 Kos deg masse videre på verdensreisen! Jeg følger med vet du! ;) Stor klem tilbakeee :D

Skriv en ny kommentar

Gina

Gina

24, Fredrikstad

Verdensmester i å se muligheter, positiviteten selv, men en god del selvironi!

Kategorier

Arkiv

hits