En engel har fått vinger..

i mørket ser man sjernenehimmelen.  En påminnelse om våre kjære som har forlatt oss, til himmelen for hvile. Stjernen som viser seg mest for deg, er en påminnelse om at de følger med oss selv om vi ikke kan se de.   Dette er nok det vondeste innlegget jeg noen gang vil skrive,..

Jeg husker den dagen vi møttes. I min rebelske ungdom, følelser på avveie og tankespekter uten like.  Lite viste jeg at vi skulle fra den dagen få ett vennskap få kunne drømme om. 4 kløver som ble til 3 etter vår kjære Pål's bortgang.  Vi lovet å ta vare på hverandre og være der i alle gleder og sorger.   Jeg vet du savnet han og jeg slukker litt av sorgen av tanken på at du nå blir passet på av en mann med stort hjerte, forståelse og karakter.  

I mitt hjerte vil navnet ditt være risset inn, som skrift i sten vil du alltid være med meg på reisen i fremtiden. Det vil bli en tung tid i vente, en tomhetsfølelse og savnet vil være stort etter en så fantastisk jente.  Du har virkelig satt preg på verden. Jeg vil huske deg som den sterke jenta du var, som kjempet en kamp mot deg selv og verden lenge, som til slutt tok overhånd.  Om jeg kunne skru tilbake tiden, ville jeg gjort det uten å nøle og holdt hånden din gjennom livet,  kjenne den varmen du utstrålte til alle som fikk gleden av ditt vennskap. 

Uansett hvor tøft livet har vært med deg, har du aldri nølt med å være der for andre. Hjemmet ditt har vært åpent for alle som trengte en utstrakt hånd i hverdagen, smilet ditt var alltid på plass uansett hvor sliten du var av motgangen. Jeg ser opp til deg, det kommer jeg alltid til å gjøre.. Det skal en sterk sjel til for å kjempe de kampene du gjorde,. Jeg respekterer ditt valg selv om jeg kommer til å savne deg livet ut.  

Livet har satt sine spor for meg. Uansett hva jeg har slitt med, har du alltid stilt opp. Samtalene våre, rådene du ga meg satt lokket på fortvilelsen når jeg ikke viste hvem vei jeg skulle gå. Erfaringer hadde du nok av og delte de mer enn gjerne for å hjelpe andre som gikk skritt du tidligere hadde tatt. Du har vært med på å forme meg til den jeg er idag, håper du vet hvor glad jeg er i deg og takknemlig for vennskapet vårt.  Hjertet mitt gråter, jeg savner deg mer enn ord i verden..  

 

Hvil i fred, jentami.. Nå skal du få hvile..

 

                             

9 kommentarer

24.10.2012 kl.08:56

Utrolig flott skrevet. Alltid vondt å miste noen som står en nær. Ta godt vare på deg selv

Gina

24.10.2012 kl.09:11

Anonym: Helt forferdelig grusomt.. Tar med meg minnene videre..
Takk!

Therese Karlsen

24.10.2012 kl.10:02

Jeg er så lei meg på dine vegne Gina. Jeg håper du blir tatt godt vare på og at familie og nære venner er der for deg, hvis det er noe så kan du snakke med meg om du ønsker, vet godt hvordan det er å miste en god venn etter mange års vennskap.

Det kommer til å være tungt en stund, men etterhvert vil det bli lettere <3

Jeg sender deg en god klem!

24.10.2012 kl.12:22

Vakkert skrevet snuppa! Alt du skrev berørte meg voldsomt, tårene renner nå. Nå er vi 2 igjen. Kjempe glad i deg! <3

Gina

24.10.2012 kl.13:11

Anonym: jeg er veldig glad i deg også! Vi må ta vare på hverandre nå.. <3

hestiaverden

24.10.2012 kl.13:25

Det er så vondt å miste noen man elsker, men de vil alltid leve i våre hjerter. Etterhvert vil du huske de gode stundene, men først er det tid for sorg, og sorg gjør vondt.

Sender deg masse styrkeklemmer!

Gina

24.10.2012 kl.17:27

hestiaverden: Sorgen er en vond tid, men heldigvis er man omringet av gode mennesker, gode minner og hjertet mitt vil alltid ha en plass til henne.

Gina

24.10.2012 kl.17:50

Therese Karlsen: God som gull du, Therese <3 Glad jeg har så fine mennesker rundt meg som deg :) Klemklem!

25.10.2012 kl.00:08

Dette var veldig bra skrevet. Utrolig trist å vondt å miste noen man er glad i å som står en nær.

Sender over mange klemmer.

Skriv en ny kommentar

Gina

Gina

24, Fredrikstad

Verdensmester i å se muligheter, positiviteten selv, men en god del selvironi!

Kategorier

Arkiv

hits