Feilfri og perfekt

 

Håp er lyset når alt ser mørkt ut, feil blir gjentatt, ett mønster av vaner og veien alene mot en dyster fremtid er bildet man bærer med seg i retningen fremover. Når alt kommer til alt, er en selv det man har å lene seg på. Tillit til mennesker forsvinner, gleden blir likegyldig og viljen til å prøve forsvinner. 

Det er mange der ute som har gjort sine feil, jeg selv har gjort mine. I ett dømmende samfunn og de vennene man trodde ville være der som forsvinner, mister man en del av seg selv og håpet om forandringer og veiledning blir borte. Man trekker seg like gjerne lenger ned og holder det gående, spørsmål og dømmende regler kommer uansett, så hvorfor prøve?  Det er så fint at så mange er perfekte, som vet alt. Om de aldri har vært full av feil valg og dårlig samvittighet for noen, hvordan kan de da vite alt og peke retningen man burde gå istedenfor å gå seg vill i seg selv? 

Den som gjør feil, i dine øyne, gjør det beste ut av krigen som er innenfor skinnet av fasaden. Vet du egentlig hva du er på vei til å skyve bort?  Det skal ofte ikke mer til enn en utstrakt hånd, ett smil og en som lytter når ting er tøft. Litt veiledning og samarbeid og du kan ha gjort en større forandring enn du noengang hadde forestilt deg.  Livet er ikke lett, noen sliter mer enn andre. 

Ja, man må lære av sine feil for å få nye sjanser i livet til forbedring, være den man engang var og bli bedre enn man noengang har vært.  Det er tidkrevende, følelser i berg og dalbane, men i det lange løp er det så utrolig verdt det.   Har man gjort opp for seg og sine dårlige valg her i livet,  gi en sjans til å vise at de faktisk ikke skuffer deg denne gangen. Heller prøve enn å angre på at man ikke benyttet muligheten. 

Hadde ikke mine medspillere gitt meg en sjanse her i livet, hadde jeg ikke blitt den jeg er idag. Erfart hvem som er mine virkeige venner, jeg vet mine begrensninger og hva jeg er god for.  Ett skritt opp på stigen til rakrygget, med mestringsfølelsen inne, grunnmuren for å komme seg opp fra kjelleren igjen. Smilet er der, livet er bra og jeg vet jeg kan alt jeg vil klare.    

Gi en sjanse, en mulighet.  

 

                                 


 

7 kommentarer

Milagres

18.10.2012 kl.13:00

Flott skrevet :)

Madelena

18.10.2012 kl.13:27

Veldig bra du skriver, er enig i det som står

Gina

18.10.2012 kl.13:38

Milagres: Takk, du trofaste leser ;) hehe

Gina

18.10.2012 kl.13:39

Madelena: Takk for det, Madelena :)

Ivett

18.10.2012 kl.14:29

Veldig bra :)

PS. Ikke glem å delta i trekningen av et av mine armbånd. Ta en tur innom bloggen min om du vil delta.

http://ivett-design.tumblr.com/post/33421468006/120-likes-tid-for-giveaway

Ikke glem å lik facebooksiden min

Malin

18.10.2012 kl.19:15

Helt enig, veldig bra skrevet jenta mi <3

Ivett

22.10.2012 kl.21:03

Gratulerer du ble vinneren! :)

kontakt meg på ivett-design@hotmail.com med ditt nanv og adresse slik at jeg kan sende deg ditt armbånd.

http://ivett-design.tumblr.com/

Vil komme en bloggpost om vinneren på bloggen min :)

Skriv en ny kommentar

Gina

Gina

24, Fredrikstad

Verdensmester i å se muligheter, positiviteten selv, men en god del selvironi!

Kategorier

Arkiv

hits