Norge i farger.

Høsten er her, vinteren nærmer seg sakte men sikkert..  En ting er å sitte klistret forran tv'en under teppet med te i hånda, noe jeg stort sett gjør hver regnværsdag. Igår fikk jeg muligheten til å oppleve Norge i farger, hvor bilen kjørte oss tur/retur hønefoss. 

Med fjell på hver sin side, med trær i alle farger som speiles i vannet.. drøm deg bort sier jeg, for bilder ble det dårlig med, siden jeg gjorde akkuratt det samme. 

 

                   


 

Når vi var fremme etter 3 timer kjøring, ventet en blid liten mann på oss,  og vi fikk oss en tur i de smale veier man aldri ser uten å ende i skogen. Det er faktisk mye pent å se på om man bare bruker beina litt!  Sykkel fikk jeg lånt meg, ett par aldere for liten, men så lenge man kommer seg frem er det vel ikke så nøye! Merker det er lenge siden jeg har gitt meg ut på slike eventyr, usikkerheten bare skriker ut av øynene mine! .. De barna, de barna.. 

 

                  

Nye opplevelser, steder og med godt selskap i tillegg, er det et tur man kan se tilbake til med smil om munnen.   Kos dere i høstværet, søndagen på sitt aller beste!  

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Gina

Gina

24, Fredrikstad

Verdensmester i å se muligheter, positiviteten selv, men en god del selvironi!

Kategorier

Arkiv

hits