skallet av skyggen

De smiler, de ler. Vanslige mennesker som du husker for humoren. Tanker tilbake fra da den hyggelige tonen ble delt med en gruppe mennesker, latteren kimser i bakhodet, man smiler. Åpenbart er de fylt av humor, glede og liv i hverdagen, herregud så deilig det må være å ha det sånn hver dag. Aldri en sur tone, uansett stressende situasjon. 

Tror du på det?  Vent.. 

Inners i de menneskene.. Er det en sannhet som ikke har blitt fortalt. ett hemmelig liv bak skallet av lykke, viser seg å være en sårbar liten sjel, som verden har stoppet opp for. kroppen tar pause. tanker tar overhånd, gleden for lite er borte.  Ensomheten blir stor når harde dager, vonde minner og tankene suser til handlinger man husker livet ut.    Det er også de som ikke vil plage verden med sitt, klistrer på ett falsk smil og prøver å stabbe seg gjennom siste timene i lidelsen av for mye mennesker. Angsten kommer krypende, tårene merker seg i halsen, nå er du sliten.. 

Å være en type.. menneskekjenner er ikke det dummeste man kan være.  Gjennom det påklistrede smilet, ser man tomheten i øynene, væremåten som sier du ikke vil være der du er nå og stirring inn i en annen verden er de første tegnene man kan se problemet som ulmer. Ingen fortjener å være på sånne steder hvor alenetiden er det mest sårbare, men likevel alt psyken egentlig vil. Demonene har kommet, men ikke for å bli.  

Ta deg ekstra tid. les.. Vær der og vis at de ikke er aleine.  Venner er det mest dyrbare du kommer til å ha, ta vare på de, for alltid. 

 

                 


11 kommentarer

milagres

09.10.2012 kl.01:04

Så sant! Veldig bra skildret :) Smil og latter kan også være en maske man tar på seg i fortvilelsens øyeblikk for å overleve

Gina

09.10.2012 kl.01:05

milagres: Absolutt! Viktig å bruke litt tid på vennene sine, se forandringer og hjelpe de så godt man kan til å komme tilbake til sitt virkelige jeg, eller.. lede de på veien å gå skrittene sammen med de.

almicas

09.10.2012 kl.01:36

Sant, viktig å stille opp for hverandre :) derfor folk ofte sier at man vet hvem som er deres ekte venner når det er en tragedie som skjer i livet f.eks, da ser man hvem som stiller opp å faktisk bryr seg om deg når du ikke er i stand til å smile, å hjelper deg videre til en ny vei hvor dere kan smile sammen og mene det :)

Cattzys.blogg.no

09.10.2012 kl.08:52

Veldig godt skrevet!

Gina

09.10.2012 kl.09:13

almicas: Akkuratt det. Når man står sammen i tyngre perioder i livet, får man ett ånd som er vanskelig å bryte. Man må ta vare på de rundt seg, hvem vet når vi selv trenger en venn i nøden også. Hva om ingen hadde stilt opp for deg når du trenger det? Gi og ta - Så løser det meste seg :)

Gina

09.10.2012 kl.09:14

Cattzys.blogg.no: Takk for det! Prøver :))

Malin

09.10.2012 kl.14:25

VELDIG fint skrevet jenta mi <3 Kunne ikke blitt mer sant! <3

Gina

09.10.2012 kl.16:35

Malin: <3 <3

almicas

09.10.2012 kl.17:33

Ser ut som at vi er enige der ja :) Helt sant det, opplevd mange prøvende tider i livet og der har jeg gang på gang sett hvem som er igjen og hvem som ikke er. Og selvfølgelig da må man stille opp tilbake og slik går det:) Også derfor man sier venner er den familien man selv velger :) slik blir det med bestevenner :)

Gina

18.10.2012 kl.14:17

almicas: Akkuratt! De mest sårbare øyeblikkene i livet deler man som oftest med venner, de man velger selv som har vært på plass når motgangen herjer! :)

almicas

19.10.2012 kl.01:28

Mhm :) jo eldre man blir og er ute av den hormonelle fjortiss fasen så skjønner man at de gode vennene som man har igjen å som alltid er der, er faktisk familie :) Og slike vennskap varer som regel livet ut :) herlig det.

Skriv en ny kommentar

Gina

Gina

24, Fredrikstad

Verdensmester i å se muligheter, positiviteten selv, men en god del selvironi!

Kategorier

Arkiv

hits