psykens onde øye

I mine tidligere innlegg har det kommet frem alt fra tårer, kjærlighet og det verste av alt miste den som står en nærmest. Men det som er tabu og det som ikke blir snakket om, er psykopatens sanne jeg.  Hvem er forberedt på dette og hvordan kommer man seg helskinnet ut av dette uten å føle seg som ett vrak av menneske med følelser på avveie?

Den beste mannen kan være det du minst venter deg. Ukene går, kosen er der, ord sårer og følelser blir satt på prøve. Man prøver å blidgjøre, være sitt beste jeg men ingenting er bra nok og selvfølelsen synker i gradene fortere enn man kan kjenne snøen smelter på kinnet en kald vinterdag.  Hva får noen til å behandle ett menneske på denne måten,  er det maktfølelsen eller er det rett og slett at man ikke ser skaden før lenge etter den har oppstått? 

Jeg kjenner flere  som har vært i denne situasjonen, som virkelig mener at de gjør alt feil, kan bedre og burde vært bedre for den som orker å holde ut med en i det lange løp. Når noen får deg til å føle på denne måten etter slitte tårer, blod og svette for å glede den du setter høyest i livet, for noen som ikke  bryr seg på langt nær så mye om deg, er dette et varseltegn man virkelig bør bli forklart av en som ser dette på utsiden. 

Utsiden er fin den, man slipper å tre inn i en sone man ikke vet hvordan man skal forholde seg til. Hva skjedde med samvittigheten til de som ser dette, er det greit å  bare overse, late som ingenting og forvente at det skal bli br av seg selv? Det gjør det ikke. 

Som jeg har sagt tidligere. Vær der.. en klem og en skulder kan være det lille som skal til for å få vedkommende til å se virkeligheten, hva kjærligheten og omtanke er. Man må se det fra utsiden, sammen med en som bryr seg og en som vil gå skrittene ut av helvete med en.   Man kan ikke se alt fra utsiden, noe finner du på insiden om du tar deg tid å ser etter.. ett liv er verdt mer enn luft.  

Ta deg tid til dine nærmeste. Strekk ut en hånd og vis at du er venn å ha med seg videre. Jeg kjenner noen som trenger meg og som jeg har gjort en forandring for.. 

 

                                   


 

 

6 kommentarer

Nina

06.10.2012 kl.00:00

Veldig bra blogg!

andreaha

06.10.2012 kl.00:02

fin blogg, stå på!:)

Koselig med kommentar tilbake også :)

ha en fin kveld videreee!♥

Gina

06.10.2012 kl.00:06

Nina: takk! :-)

Gina

06.10.2012 kl.00:06

andreaha: takk! :-)

Friiddy

06.10.2012 kl.02:36

Kjempe fin blogg! :)

- Ta gjerne en titt innom bloggen min :) og legg igjen en kommentar :)

Gina

06.10.2012 kl.07:49

Friiddy: takk! Will do! :-)

Skriv en ny kommentar

Gina

Gina

24, Fredrikstad

Verdensmester i å se muligheter, positiviteten selv, men en god del selvironi!

Kategorier

Arkiv

hits