Vender tilbake

Når jeg logger inn her for å skrive, varmer det mitt hjerte å se at så mange har trykket innom her for å lese.  Godt å føle seg savnet litt, når tiden ikke har strekt med til blogg akkuratt nå hvor dagene har vært hektiske. 

Den siste uken har jeg brukt på alt annet enn sofasliting, reflektering og sosialisering med andre sofaslitere. Jeg har faktisk vært på kurs, som jeg har bestått og mestringsfølelsen kunne ikke vært større. Endelig føler jeg at jeg er i mitt rette element, dette kan jeg!  Stolt? bare litt. Gleden over å være menneske igjen? Absolutt. Jeg er tilbake som den Gina jeg var og jeg er så sinnsykt motivert for å være bedre enn jeg noengang har vært!  Kroppen her skal ikke få knekke meg har jeg sagt, nå begynner resultatene å komme. 

Jeg har også fått erfare at kunnskap, vilje og godt samarbeid, ikke minst, er nøkkelen til suksess!  Jeg har vært så heldig å hatt de beste menneskene som instruktører, tålmodige ledere og fantastiske mennesker med humor som jeg har tilbrakt omtrent hele helgen sammen med.  Trøtt og jævli men så sinnsykt verdt det! 

I tillegg har man flyttet på seg til ett stykke fantastisk plass hvor man stortrives i galskapen til nabo, som er gull verdt!  Hjelpsom, humor i hverdagen og godhet inn til beinet, akkuratt sånne personligheter jeg liker aller best!  Jeg har ingenting å klage på, livet smiler og det er helt fantastisk! 

Så med dette håper jeg det er helt ok at bloggen ble satt litt til side noen dager, jeg er tilbake nå, sterkere enn noensinne. 

 

 

                          


7 kommentarer

ole peder olsen

03.10.2012 kl.22:39

i love it....klem ole

Torunn Tangen

03.10.2012 kl.22:45

Herlig lesning - og du skriver bra!

God natt (:

goodetilbud

03.10.2012 kl.22:59

Kjedelig....Altså.

Gina

03.10.2012 kl.23:26

ole peder olsen: Takk ole! :)

Gina

03.10.2012 kl.23:27

Torunn Tangen: takk for det, Torunn! Varmer å høre! :-)

Gina

03.10.2012 kl.23:28

goodetilbud: hehe, godt din mening ikke er mitt problem da jo :)

Malin

05.10.2012 kl.12:18

HERLIG :D

Skriv en ny kommentar

Gina

Gina

24, Fredrikstad

Verdensmester i å se muligheter, positiviteten selv, men en god del selvironi!

Kategorier

Arkiv

hits