Lengsel i brann

De fleste av oss vet hvordan hjertet hopper i det du treffer den du vet du skal dele dagene dine med.  Man treffes, følelser utveksles i det ordene for hverandre kommer og skrittene inn i fremtiden nytes med varme i sjelen og en glød av forelskelse.  Fremtiden planlegges, alt går retningen for en lykkelig fremtid i møte og gleden kunne ikke vært større.  Livet er planlagt til det ytterste og hver dag sammen er en dans på roser. Lykke kalles dette, det fineste i verden.  

Men livet er også det skjøreste en har. Når lykkerusen går over til sorg, uventet og hjertet gruser lykken og følelsen av savn, ensomhet og lengsel tar over.  Hva gjør man når lykken sklir over til ulykkelig, følelser blir uutholdelige og lengsel etter armkroken som var så trygg brenner i sorgen?

Jeg har en rekke ganger skrevet om mine medspillere, som takler livet så fantastisk etter livets vendinger og motbakken som følger.   Denne gangen er det en spesiell en som fortjener å bli snakket om, ikke for sorgen, men for hvor åpent og ærlig man kan være selv om sjelen er på prøve.  Jeg kjenner jeg er stolt av å kjenne slike sterke personligheter og de gir meg en følelse av at motbakkene kun er en prøvelse til mørket har lagt seg.  Lyset i tunnellen er ikke enden, det er håpet og ett snev glede som er en start på livet man tenker man brått hadde mistet.  Jeg har virkelig troen på deg og at livet ditt blir beriket med lykke når sorgen har lagt seg og du tenker tilbake med smil om munnen istedenfor tårer i sjelen. 

Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg beundrer virkelig din styrke til å fortsette. Du gir  så mye av deg selv og ryktet sier at dine klemmer er fylt med kjærlighet og varme. Det skal en god person med omtanke for verden til å gi det du gir av deg selv uten å tenke på at man må, venninne for dine egne medspillere er det ikke tvil om at du er . Jeg unner deg virkelig det beste på veien og at lykken kommer til deg når du er klar igjen. Samtidig vet jeg at dine barn er lyset i livet og at de ikke kunne fått en bedre mor enn hva du er for de.  

Fortsett å vær det beste du kan være, deg selv.  

 

 

                            
6 kommentarer

stjernami

25.09.2012 kl.12:03

<3 gåsehud

Tone

25.09.2012 kl.12:33

Hallo!! Jeg blir stadig positivt overrasket over hvor godt du skriver, Gina!! Så reflektert og "voksent"!! Fortsett du også, å være den beste du kan være: deg selv!! Klem til deg fra meg!!

Gina

25.09.2012 kl.12:40

Tone: Takk for gode ord, Tone og for at du følger meg her! <3 :) Stor klem til deg!

Gina

25.09.2012 kl.12:55

stjernami: <3

Malin

25.09.2012 kl.13:04

Du er så go`du <3 Alle som har deg som en nær venn er utrolig heldige, å jeg er en av de som priser meg lykkelig der <3 <3 Du er en go`og sann venn! Utrolig fint skrevet <3

Gina

25.09.2012 kl.13:06

Malin: Snill du er Malin! <3 <3 Takk!

Skriv en ny kommentar

Gina

Gina

24, Fredrikstad

Verdensmester i å se muligheter, positiviteten selv, men en god del selvironi!

Kategorier

Arkiv

hits