Lille mannen i mitt liv

Kvalitetstid er viktig for å opprettholde de båndene man har med de som er rundt en. I dag skal jeg tilbringe dagen med mine herlige venner og lille mannen i mitt liv. Jeg gleder meg! 

Jeg har ei venninne som jeg setter høyt i livet. Vi har historie langt tilbake og klikket med det samme gapet utvekslet ord. Historiene våre er like, humoren er drøy og latteren er alltid tilstede. Hvor deilig er det ikke å ha slike medspillere som ikke lar deg sitte igjen med følelsen av energitapping etter endt samtale?  Bare se, det er ikke bare jeg som trekker på smilebåndet ? 

 

                                


Med tårevått i halsen, deler vi gode og tunge stunder. Jeg kan virkelig åpne meg for henne, av den grunn at vi begge er i en situasjon som er tung å leve med. Våre klipper i livet er utsatt for sykdom.  

Denne kampen mot følelsekaoset ville satt enhver ut av spill, men likevel beundrer jeg virkelig denne jenta for hvordan hun får dagene til å gå, smilet som alltid er der selv om sorgen er stor langt inn i hjerterota.   Du har levd ett liv, erfaringene er med deg og jeg er så imponert over hvordan du har kommet deg til toppen. Ingen kan knekke deg nå, du har overvunnet deg selv og styrer hodebry på en fantastisk måte.  Du får mange til å trekke på smilebåndet bare ved å være deg selv og det er noe du alltid må ha med deg når fokuset dabber av. Det er hva jeg liker med deg, styrken din til å fortsette livet uansett hindringer du møter på veien. 

 Jeg kan ikke engang forklare hvor fort man snur, så lett vonde følelser tar over livet og djevelen setter sine klør i en, når man sitter fast og ser på at mennesker lider seg gjennom hverdagen.  Når rollene forandrer seg, du blir forelder for din egen forelder, går man ut av seg selv til tider. Man tar feil valg, sier og gjør helt på tryne ting, men hjertet er der selv om tankene er litt på avveie.  Det er en grunn for at jeg kaller vennene mine medspillere, de er med meg hver dag i kampene jeg skal overvinne, tankene mine har de og de har også en plass i hjertet mitt.  

I dette karusell-livet har jeg også fått gleden av å ha med meg verdens vakreste små barn. Siden flere av mine venninder har beriket verden med små krabater, er det meg en glede å ta æren som filletante for disse små latterbombene.  Den følelsen de gir meg når de blir glad for å se meg, sloss om oppmerksomheten og gir så mye glede bare ved å være der, hvor deilig er ikke det? åh! Lykke! 

Som sagt, skal jeg leke med lille mannen i mitt liv idag. Han er snaaaart fem år og tiden flyr fortere enn toget. Det er så viktig for meg å opprettholde det båndet jeg har til disse barna. Jeg har vært der fra de var små, var tilstede i dåp og nå er det barnehage som gjelder. Tiden flyr, mye skjer og nye vennskap lages. For hvert steg han tar i livet, skal han vite at jeg alltid vil være her uansett hva det gjelder.  Det samme gjelder for hans søster. 

Det tok meg litt tid å komme inn på han, hvor han er litt forsiktig av seg. Men hvert minutt med de er verdt hvert eneste sekund, vi er bestevenner når vi leker og klemmene man får etter endt samvær, sier meg at han har hatt det like moro som jeg har. . Jeg blir super barnslig bare jeg vil, elsker det. 

                                       

 

                                           Haha, har du sett noe så herlig?  Masse klin, latter og glade barn. Ingenting er bedre!  

 

                                                                           Ha en fin mandag, dere!  Det skal jeg ha! :)

4 kommentarer

Malin

24.09.2012 kl.08:12

Du er faen meg herlig du <3 Du skal vite at jeg beundrer deg sterkt å! Du har hjulpet meg mye! Love U <3

madde85

24.09.2012 kl.08:25

fin blogg

Gina

24.09.2012 kl.08:32

madde85: Takk!! ;))

Gina

24.09.2012 kl.08:32

Malin: Love <3

Skriv en ny kommentar

Gina

Gina

24, Fredrikstad

Verdensmester i å se muligheter, positiviteten selv, men en god del selvironi!

Kategorier

Arkiv

hits