Tenk før du skriver..

Når jeg startet å blogge, var jeg obs på hva jeg skrev og hva jeg lot være å dele med verden. Med tiden har jeg gitt mer av meg selv og delt frustrasjon, glede og tårer med mange.   Etterhvert som kommentarene har kommet inn, kjenner jeg en vrede inni meg om hva som står skrevet under noen av mine innlegg. 

Kjære blogger. 

Når noen skriver ett nnlegg, noen mer følelsesladd enn andre, men likevel rett fra hjertet, LES før du kommenterer.  Jeg har merket meg på min egen og andre sine innlegg at noen er oppslukt av sidevisninger og slenger inn en kommentar som " Såååå fin blogg du har! Ta en titt på min!" . Disse kommentarene kommer gjerne under tårevåte innlegg som er stappfull av ærlighet, virkelighet og som har vært vondt å skrive.

Hallo?  Klarer du ikke lese..?

Noe så irriterende. Jeg har nå bestemt å ikke poste de kommentarene der, så om du føler deg litt truffet kan jeg bare si deg med en gang at jeg er ikke aleine om å irritere meg over dette. 

Andre bloggere som f.eks bruker " 12 år og gravid, helt serr!!!" - kan ikke du bare grave deg ned?  Har du ett så tomt liv bør du kanskje revurdere hele bloggen, for det er virkelig noe jeg anbefaler deg på det sterkeste. 

 

4 kommentarer

anewreality

21.09.2012 kl.18:07

Kunne ikke vært mere enig!

TineTeoline

21.09.2012 kl.18:29

Tror du har nesten hele bloggverdenen bak deg. Vi er alle drittlei meningsløse kommentarer der folk ikke tar seg de få sekundene/minuttene det tar å lese før de kommenterer.

Gina

21.09.2012 kl.18:44

TineTeoline: Det var det jeg tenkte i det jeg skrev.. Det er så utrolig irriterende!

Gina

21.09.2012 kl.18:44

anewreality: Godt vi er flere!! :)

Skriv en ny kommentar

Gina

Gina

24, Fredrikstad

Verdensmester i å se muligheter, positiviteten selv, men en god del selvironi!

Kategorier

Arkiv

hits