F.E.A.R - fuck everything and run.

Etter uker med latskap og sykdom, har endelig løpeskoene vært festet på beina igjen.  Solen sto på himmelen og vindstille så langt øyet kunne se, var utsikten da planene om aktivitet ble lagt.  lite visste vi at skyene skulle komme og stiv kuling lagde gjennomtrekk i ørene. Men likevel var det en behagelighet ved det hele. 

Jeg fryktet at bein skulle kollapse når det er så lang tid mellom hver gang man gir kroppen utfordringer.  Siden jeg ikke er helt rett skrudd sammen, kjenner jeg det nok bra utover, men det vil være verdt det. Uten smerte, blir det ikke bedre, sånn er det bare. 

Turen gikk til mærrapanna, hvor vi valgte skogveien. Ulent terreng skal være bra for gamle kropper, 24 er ikke en alder å kjimse av. kollagen slutter å produsere i en alder av 25, rynkene kommer for å bli og det som henger blir hengende.. Redd? Ikke veldig. Motivert? Absolutt! 

41 min med rask gange, jogging og løp. Du trenger ikke si du er stolt av meg, jeg vet det allerede.  Kjører jeg det løpet her frem til jeg kjenner bedring, blir det lettere å legge trening og kosthold sammen, Holde det i gang og la kroppen helbredes av egentrrening. Det var en fugl som hvisket meg i øret at musklene mine ikke alltid vil være syke om jeg finner rette måten for meg å leve på. 

Ingenting er umulig, så lenge du står på for å se mulighetene. Jeg vet mine og skal jobbe meg frem til målet, om det så tar meg hele livet. 

 

Det skal sies at min motivasjon for løping ligger mer i psyken.  Livets grå skyer trer seg titt og ofte over meg og tankeverket trekker igang. Beste man kan gjøre er å komme seg opp av sofaen, bruk kroppen og løp som du aldri har løpt før.  

Med mitt musikkvalg i ørene, som tilfeldigvis (ikke særlig) pleier å være Susperia, går det så barken flyr etter kråka i skogkanten. Det anbefales på det sterkeste, jeg lover. 

 

                                                                                                              


2 kommentarer

Giiina

20.09.2012 kl.15:17

Du var knall flink du skal jeg si deg =)

Gina

20.09.2012 kl.15:22

Giiina: Maggie..? hehe

Skriv en ny kommentar

Gina

Gina

24, Fredrikstad

Verdensmester i å se muligheter, positiviteten selv, men en god del selvironi!

Kategorier

Arkiv

hits