Kamp om rettferdighet.

Den vondeste følelsen i verden er å se noen bli gjort urett. Jeg takler virkelig den følelsen dårlig, selv om man ikke vet hva man skal si eller gjøre.   Noen ganger er stillhet og nærvær en bra ting, selv om man sitter med følelsen av å kaste opp i munnen, hjertet går i høyspenn og sinne går over i tårer. 

Noen i mitt nærvær kjemper om rettferdighet. 

Man ser stadig hendelser som rammer folk på tv. Hører historier som ikke burde funnet sted. Man ser det, føler på det, så glemmer man det. Jeg blir kvalm, uvel og tankene flyr overalt og ingen steder når akkurat de tingene skjer rett foran en..  Man skal kjempe for det man tror på , selv om motgangen virker som eifeltårnet i bakkeform og himmelen åpner seg med svart magi. 

Til dette kreves sterke personer. Motgangen gjør deg sterkere, noe jeg har nevnt i mine tidligere innlegg. Det kan virke som en blir satt på prøve av livet, for å se om man mestrer. Hvor er da diplomet man får etter endt helvete, lidelsene man drar seg gjennom og bøttevis med tårer? 

Vil det noen gang ende, er tanker som kommer.  Det gjør det virkelig til slutt. Veien du går nå er tung, følelsene er mange, men du er ikke aleine. Det må du ha med deg i tankene hver gang de tar overhånd.  

Du vet hvem du er..

 

                                   


4 kommentarer

Natur Vitenskap

20.09.2012 kl.03:10

Bra skrevet!

simensak

20.09.2012 kl.05:53

Meget bra skrevet! : )

Likte bloggen din!

Gina

20.09.2012 kl.12:57

Natur Vitenskap: Takk! :)

Gina

20.09.2012 kl.12:58

simensak: Takk! :) Blir ikke lei meg om du følger den heller :)) hehe!

Skriv en ny kommentar

Gina

Gina

24, Fredrikstad

Verdensmester i å se muligheter, positiviteten selv, men en god del selvironi!

Kategorier

Arkiv

hits