Navnet ditt: Magesår

 

"Venner kommer og venner går, de gode gamle er de som består" - Hørt det før?  

Jeg har mange ganger gjentatt meg selv med hvor heldig jeg er som har mine fantastiske medspillere. Men under overflaten av rosen, har jeg også de som stadig viser sitt sanne jeg.  Man kan dele de inn i forskjellige kategorier: 

* De som kun er der når det skjer noe dramatisk, noe de kan snakke om og vise verden at de bryr seg sånn, men forsvinner like etter pratet er over. 

* De som trenger deg for vinning, gjerne fordi du har noe de trenger, eller at de skal bruke deg som en mellom-mann for å få det de griske hendene trenger 

* De som hiver løs på deg som en psykolog, kveler deg med innebygd irritasjon og trykker deg ned for å føle seg bedre selv. 

 

Er det så vanskelig å gå inn i seg selv og forandre det lille som gjør en så forferdelig å være nær?   Er offer-rollen så viktig at man drar ned alle rundt en for å være midtpunkt?  Gi meg styrke..

Hvorfor er det ingen lov om at det er greit å kaste disse ubrukelige menneskene i en konteiner med syre? Tenk så befriende å gjøre samfunnet en tjeneste og kvitte seg med de som virkelig forpester dette ellers så fantastiske livet?  Jeg har det så langt opp i halsen at jeg virkelig ikke klarer slike personligheter. 

 Alle har lov til å drite seg ut. Jeg hadde ikke vært så glad jeg heller om hele verden snudde ryggen til meg om en feil skulle ødelagt hele livet rundt meg. Men, det store problemet er de som får så mange sjanser og likevel gjør samme opplegget gang på gang. Bruker, ødelegger og påfører magesår.

SE DEG SELV! 

 

                                              


4 kommentarer

simensak

18.09.2012 kl.01:58

Bra skrevet! : )

Malin

18.09.2012 kl.09:25

blir like imponert hver gang jeg :) KNALL bra og ærlig skrevet :) Love u <3

Gina

18.09.2012 kl.09:59

simensak: Takk! :))

Gina

18.09.2012 kl.10:00

Malin: Takk! Loveu <3

Skriv en ny kommentar

Gina

Gina

24, Fredrikstad

Verdensmester i å se muligheter, positiviteten selv, men en god del selvironi!

Kategorier

Arkiv

hits