Stjernehimmel..

 

I natt var ikke søvnen til stede. Tankene mine tok over søvnen og følelsen av at jeg burde være ett annet sted gnagde meg, selv om det ikke hadde hjulpet noe. Jeg vet du er lei deg idag, dagen blir tung for alle som drar glede av ditt vennskap.

Jeg vet du har gruet deg til denne dagen lenge. Derfor vil jeg dele en liten hemlighet med deg. 

Vennskapet vårt er  helt utrolig.. Vi kan gråte sammen, le sammen, diskutere uten at uvennskapet banker på døren. Jeg har tidenes venninde med meg hvert skritt jeg tar og jeg er så takknemlig for at du er med meg på reisen i fremtiden. Hva skulle jeg gjort uten deg? 

Samtidig vet jeg at sjelen din er satt på prøve, hjertet ditt er berørt av en sorg jeg ikke kan plastre, uansett hvor mye jeg vil ta bort smerten. Men likevel, smiler du hver dag, finner glede i hver lille ting og det skal en stor liten jente til for å være så sterk som det du er. Jeg er så stolt av deg og hvordan du takler alt, du er helt fantastisk skal du vite.  

Se på himmelen i kveld, den klareste stjernen som blinker mest, er en du savner i himmelen som viser seg for deg..  Selv om man ikke kan se henne, vet jeg godt at mammaen din er med deg, kjære. Jeg lover.  

i heart you.. foralltid

 

                               


3 kommentarer

rebeccamdb

13.09.2012 kl.08:34

Vakkert skrevet! :)

Gina

13.09.2012 kl.08:51

rebeccamdb: :))

Noot♥

13.09.2012 kl.10:33

fin blogg :D! og ha en kjempe fin dag videre!

Skriv en ny kommentar

Gina

Gina

24, Fredrikstad

Verdensmester i å se muligheter, positiviteten selv, men en god del selvironi!

Kategorier

Arkiv

hits