Sjel på rømmen

Bloggen min skulle i første omgang handle om å være glad for alt man kunne gledes over og se det positive i hver lille ting for å få det meste ut av livet. Det er de små gledene i livet som gjør dagene meningsfylte, det å glede seg til noe over tid er søren meg en deilig følelse.

Men, uten at man får forvarsel, snur alt og blir til ett mareritt. Man føler seg tom og trives best i eget selskap. Det finnes en grense hos alle mennesker, når den er nådd er det bare å pleie kropp og sjel og ta dagene som de kommer. 

I mitt lille hode, som en gang var full av ideer, inspirasjon og vilje til å klare alt jeg gikk inn for, tok det seg en pause fra alt. .   Jeg har endelig innsett at det finnes ikke bare glede, uansett om man hiver etter de gode tingene i livet. Tunge dager, vonde følelser og tårer for ingenting kommer og de blir helt til man finner roten til ondskapen og healer seg selv. 

Jeg vet det er mange som sitter med samme følelsen når alt går i motbakke, hvorfor er vi så redde for å snakke om det vonde? Må man snakke om det gode selv om det ligger så langt under overflaten, at tanken om å være glad frister like godt som sennep på softis? 

Detter du av hesten, kom deg på igjen når du selv kjenner du er klar for det. Raske løsninger og smil om munnen som er like falsk som "en viss Jens"  løser ingenting i lengden.  Vær deg selv og vær stolt av den du er. Vi er tross alt, alle spesielle.

  

 

5 kommentarer

Line Marthinsen

12.08.2012 kl.13:09

jeg har helgas instagram nå! Meld deg på? :-)

Torunn Tangen

12.08.2012 kl.13:13

Du skriver veldig bra!

Faller man av en hest, skal og må man opp på hesteryggen igjen snarest mulig. En venninne av meg brakk både krage- og ene leggbeinet. Men på hesteryggen skulle hun, før ambulansefolkene fikk henne med seg i bilen. Jeg har selv vært veldig stygt skadd, men blitt tvunget opp på hesteryggen igjen. Om så for bare noen sekunder. For å unngå traumer, og kanskje livsvarig skrekk for hest. Dette er noe som er vel kjent innen ulike grener av hestesport. Ville bare nevne det, siden du nevnte hester (:

Alt til sin tid (=

Ta vare!

Stine Kristoffersen

12.08.2012 kl.13:16

finblogg, ny leser !

Gina

12.08.2012 kl.13:16

Torunn Tangen: Er det vilje, er det håp! Selv om "faller man av hesten" kun er og forblir ett utrykk for meg med min redsel for akkuratt dette dyret, er det stort å se at det er sterke mennesker rundt dette temaet! Viktig å ikke gi seg når man får motgang, selv om det kanskje tar litt lenger tid enn hva man egentlig vil selv.

Takk! :)

Gina

12.08.2012 kl.13:17

Stine Kristoffersen: Takk! Det liker jeg! Hehe :)

Skriv en ny kommentar

Gina

Gina

24, Fredrikstad

Verdensmester i å se muligheter, positiviteten selv, men en god del selvironi!

Kategorier

Arkiv

hits