Nå skal du få hvile..

Det var en kald vinterdag for to år siden, hvor jeg fant en liten svart sjel i de mørke skoger, som lengtet etter en som ville ha morsrollen for henne.  Noen hadde forlatt skjønne deg. 

Andre får barn, jeg fikk meg en katt. en Katt ved navn Doris, min lille følgesvenn gjennom livets prøvelser.  Når alt annet går til helvete, skal man ikke undervurdere dyrenes egenskaper til å gjøre det bedre. Hvem skal gjøre dette for meg nå som du er borte? Jentami.. Mamma savner deg. 

Jeg husker godt våre første dager sammen. Lille nøstet som var redd for alt og alle, men ikke meg. Det skulle vise seg at vi skulle få ett bånd mange ikke klarte å forstå. Ingen fikk holde deg som en nyfødt ligger i mors armer, bare jeg. Der kunne du ligge i mange timer, der var du trygg.  Hvorfor var jeg ikke der når du trengte meg?

Bildet av deg ligge der, stille, men fredfull har brent seg fast i minnet mitt. Jeg ble så altfor knyttet til deg. Når verden gikk meg i mot og kjelleren omfavnet meg, forlot du aldri min side.

selv om tankene svirrer unaturlig mye om  hvem, hva, hvor og hvorfor..spesielt hvorfor.. tror jeg det er en mening med alt. 

 

 

                                         

 

 

Jeg savner deg lillevenn.. Nå skal du få hvile. 

 

10 kommentarer

ole peder olsen

26.07.2012 kl.22:35

hei gina....det var en hyggelig historie,som endte så tragisk og trist....jeg har alltid vært glad i dyr...så jeg vet også hvordan man blir knyttet til dem....og da blir det forferdelig trist og miste dem...det er vel sånn med dyr også som det er med mennesker....someone die young...tenker på deg jeg vettu.....ole

Malin - The one and only

26.07.2012 kl.23:27

Trist! :-( den katten hadde det nok fint hos deg ! :-) Godt du fikk noen fine pr ed den da :-) Hvil i fred pusen :)

Gina

27.07.2012 kl.07:48

Malin: ho hadde det så fint atter. Trist det endte som det gjorde, men det er vel en mening med alt!

Gina

27.07.2012 kl.07:49

ole peder olsen: takk for det Ole! Du av alle mennesker vet nok hvor tøft det er, husker det med Rexi. Uff, får holde på de gode minnene! :-)

Ernaring

31.07.2012 kl.10:13

Hei

Jeg ble svært rørt over å lege dette innlegget, og jeg kjenner meg så godt igjen i alt du sier.

Selv har jeg to hunder og ingen barn, og hundene er barna mine. Når noen spør sier jeg ofte at hundene, er mine barn:) Takk for venneforespørselen, jeg bor også i Fredrikstad men jobber i oslo til daglig:)

Ha en god dag:)

Kari Friis

01.08.2012 kl.22:04

Kjæreste Ginamor...

Jeg var bare så heldig å møte

Doris - det vakre lille væsen, som hadde valgt deg, Gina:-)

Dyr der knytter seg til mennesker og som blir elsket tror jeg får en lettere død!

Tenker mye på deg og Doris... Klem fra tante

Gina

02.08.2012 kl.08:38

Ernaring: Hei

Takk for det! Det blir sånn vet du, de blir barna våre, man får det spesielle båndet og når de er borte er det ett tomrom som ikke kan fylles. Jeg har heldigvis kattungen hennes, helt lik omtrent med knall personlighet. Han kommer jeg uten tvil ti å ta med meg videre! :)

Ha en fin dag!

Gina

02.08.2012 kl.08:40

Kari Friis: Hei tante!

Jeg trøster meg med at hun så fredfull ut der hun lå, tenke hva, hvem og hvorfor blir for sitsomt i lengden, man får henne ikke tilbake ved å gjøre det likevel.
lille Ivar blir hos oss, skal sende deg bilder så du kan se den slående likheten, derav, tror jeg det er en mening med alt dette.

Hils onkel! Stor klem!
Uff, de blir jo ikke "bare en katt" - men et familiemedlem. Skal bli veterinær og har hatt mye dyr oppover tidene, mistet nettopp min egen pus gjennom fire år, hun ble påkjørt. Det skjedde momentant heldigvis. Har også mistet andre før i enten veiulykke eller måtte avlive pga. alderdom.. Nei, pusene våre er spesielle for oss, det er sikkert.

Gina

02.08.2012 kl.20:19

Dragejenta: Uff, det er så trist når de forsvinner altså.. Godt det er flere kattemennesker enn meg der ute! De blir en del av familien og sine beste venner. tar meg i å rope på henne og kalle andre dyr hennes navn, stakkar lille. Trøster meg med at hun så fredlig ut der hun lå, hva som skjedde er så usikkert, hun var ikke syk, ingen tegn til påkjørsel, gjør det nok litt vanskelig å godta når det er så uklart.

Skriv en ny kommentar

Gina

Gina

24, Fredrikstad

Verdensmester i å se muligheter, positiviteten selv, men en god del selvironi!

Kategorier

Arkiv

hits