Finn barnet i deg..

"Jeg gleder meg til jeg blir voksen!" - var ordene jeg ofte kom med da jeg var sint som liten, sikkert fordi jeg ikke fikk viljen min.  Jeg tenkte ofte at når jeg ble 18, skulle jeg gjøre alt det jeg ikke fikk lov til og være verdensmester. Det var bare moro en periode, nå strømmer tankene tilbake. 

 Nå som jeg har blitt voksen, tenker jeg ofte hvor deilig det faktisk var å være barn. Selv om det ikke alltid var en dans på roser, savner jeg den tiden før bekymringene kom.  Hvor mange sier ikke til seg selv, hvor deilig det hadde vært å være barn igjen? 

Maggie og jeg lekte med tanken og kom fram til at vi faktisk skulle gjøre dette.. Finne barnet i oss og være barn for en dag!  Jeg anbefaler alle på det sterkeste å gjøre dette, tørre å være barnslig og ikke minst, le som aldri før. 

 

Været var ikke av det beste, men det stoppet ikke oss. Bilen kjørte oss til Solviken, to barn i voksne kropper satt som tente lys med en grå utsikt ut over havet. 

 

                                                                                       

 

Vi pakket oss ut med tepper og det hele, spiste lunsj og angret på at vi ikke tok med badetøy. Selv om det er varmt i luften, vil det ikke si at det er varmt i vannet - Husk det! 

 

                                                                                 

 

Som en ekte krabbefisker, er det enkelte regler å huske på, som jeg regner med alle lærte som barn - inkludert litt egen fantasi.   

*Ha alltid med bøtte -  interiør for en krabbe er også viktig, ville ikke du følt deg hjemme om du ble lurt opp i en bøtte med vann?

*Følg moten med klypene - Viktig å fiske krabbene inn med siste nytt, er ikke bare vi som vil ha siste mote! 

*Vekk krabbene ved å lure de med flyvende blåskjell gjennom tanget - lukten av pizza hadde revet meg ut av sengen iallefall ( bare fordi jeg ikke liker blåskjell! )

 

                                                                 


Jakten på blåskjell gikk smertefritt. Fordelen ved å ha rundet voksenalder, er lange ben og små barn som ikke tør å gå langt ut på havets dyp for å jakte på mat.  Det skulle med dette vise seg at lykken var med oss, herfra kunne vi bare være best!

 

                                          

 

Tålmodighetene selv som vi kaller oss, tok det ikke lang tid før vi begynte å fiske etter sjøstjerner.. For alle de som kjenner min kjære Maggie, vet dere hvor godt hun liker stjerner fra før så det ble en selvfølge å inrede bøttekottet med disse : 

 

                                                                                                       

 

Vi ga opp sjøstjerner etter en stund.. Snøret ble kastet, tålmodigheten ble nok en gang satt på prøve. " Vi vekker krabbene" , var ordene som kom. Etter å ha dratt snøret gjennom utallige mengder tang, viste de jaggu kroppene sine og vi dro i land hele 5 liv som ble utkåret til å leie bøttekottet.   

Etter hver krabbe som kom inn, jo mer glad ble min lille Maggie , sjøstjernen i mitt liv.  Hadde ikke ørene vært i veien hadde gliset gått helt rundt - SÅNN blir man av å være barn for en dag! Er det ikke herlig følelse å se andre så glad for så lite? Elsker det.

                                                                                                  

 

Denne dagen var så vel gjennomført og så barnslig deilig, at det nesten må gjentas bare for å få følelsen av å ha tilfredstilt barnet i seg.  Dette anbefales på det sterkeste. Jeg hadde Maggie med meg og siden jeg er så heldig å har verdens tøffeste venninne, er det en glede hver gang jeg er så heldig å være i hennes selskap.  

                                                                Ta vare på de små gledene i livet, og de gode menneskene rundt deg og ikke minst, finn barnet i deg..                                                                                                                

 

                                                                                               

6 kommentarer

Malin - The one and only

08.07.2012 kl.22:25

Haha, så moro! Flink du er Gina :)
sant! jeg er barnslig ganske ofte men det er vel fordi jeg har jobba litt med barn og er generelt glad i dem! men har vel ikke dratt ut for 'å være barnslig' men det er jo en tanke det å! genialt spør du meg :) morsomme bilder! godt noen tør å være seg selv! :-)

Gina

29.08.2012 kl.15:35

Veronica B. Nettum's fotoblogg: hehe.. prøv det, jeg lover det at du ikke kommer til å angre! ;)

eliidastorrod

26.09.2012 kl.20:42

Så utrolig bra skrevet!

Gina

03.10.2012 kl.23:27

eliidastorrod: takk!! :-D

demonia

13.01.2013 kl.12:47

Elsker bloggen.

Stå på videre, er fast følger nå. Elsker oppsettet i innleggene og designet på bloggen :)

Hadde vært fint om du la meg til så det blir enklere å følge deg :)

Liker mår folk faktisk kan blogge ordentlig å setter mye jobb i det !

Elsker det! STÅ PÅ !!

Kommenterer ALLTID tilbake !

Du er kjempe pen c:

fine bilder !

Skriv en ny kommentar

Gina

Gina

24, Fredrikstad

Verdensmester i å se muligheter, positiviteten selv, men en god del selvironi!

Kategorier

Arkiv

hits